læsetid

Twitter aktie

Twitter aktien er registreret på den amerikanske børs Nasdaq. Du kan følge Twitter aktiens udvikling herunder.

Twitter, INC. tilbyder tjenester og produkter til annoncører, brugere, datapartnere og udviklere. Disse tjenester og produkter omfatter Periscope, Twitter, promoverede konti, promoverede tweets og promoverede trends.

Twitter er en platform for offentlig selvudfoldelse og realtidskonversation. Periscope-udsendelser kan ses i en webbrowser på skrivebordet eller mobilen.

De annoncerede produkter giver annoncører mulighed for at fremme deres mærker, tjenester og produkter. Det udvider din synlighed og rækkevidde betydeligt og udvider din samtale baseret på reklamekampagner.

Promoverede konti har samme format og placering som konti, der foreslås af anbefalingsmotoren Who to Follow eller i nogle tilfælde i en brugers tidslinje Tweets. I listen øverst vises de fremmede tendenser for en hel dag og i et bestemt land. MoPub er en reklamebørs, der fokuserer på mobile enheder.

Hvordan har Twitter aktierne klaret sig over tid?

I november 2013 blev Twitter noteret på børsen som den næstbedste nogensinde for en teknologivirksomhed. Dette viste potentialet i dette sociale netværk, som oprindeligt lovede en lukrativ forretning for investorerne. På åbningsdagen indsamlede Twitter mere end 1,5 milliarder dollars, og Twitter aktierne blev handlet til 44,9 dollars stykket.

I modsætning til andre virksomheder, der tilbyder deres tjenester via internettet, har Twitter ikke haft en ustoppelig opadgående tendens.

Tværtimod. Efter en overvældende start er Twitters aktier på aktiemarkedet gradvist faldet over tid. Selskabets højeste niveau kom et par måneder efter dets exit, hvor Twitter Nasdaq aktien nåede op på 74 dollars i december 2013.

Fra denne dato faldt aktiens værdi på børsen imidlertid indtil midten af 2016 og opnåede først en opadgående tendens i slutningen af 2017. Konkurrencen har taget hårdt på Twitters aktieværdi, som har holdt en næsten stabil værdi i hele dens historie på aktiemarkedet.

Hvordan kan du købe Twitter-aktier?

Den bedste måde at købe Twitter aktier på i dag er gennem de børser der er tilgængelige. Denne metode er ens for de fleste online platforme, da deres vilkår og betingelser er meget ens.

For at komme i gang skal du oprette en konto, foretage en bankoverførsel eller have et kreditkort for at købe Twitter aktier. Når du er på mæglerens platform, skal du blot vælge det antal Twitter aktier, du ønsker at købe, betale, og på få sekunder er det dine.

Det er muligt at købe Twitter aktier anonymt. Det er vigtigt at forstå, at langt de fleste aktier ikke er knyttet til et navn, så ingen kan vide, hvor mange aktier du ønsker at købe. Kun ved at have adgang til din konto kan du vide, hvor mange aktier du har, så du kan købe Twitter aktier anonymt på et hvilket som helst børs websted, du finder på nettet.

Hvor kan du købe Twitter aktier?

Hvis du er interesseret i at købe Twitter aktier, kan du købe dem på en række børser på nettet, vi anbefaler dog de børser vi har listet her på Webinvestor. Ved at registrere dig og foretage en bankoverførsel eller betale med et kreditkort kan du nemt gennemføre transaktionen.

Det bedste du kan gøre er at tjekke de forskellige muligheder på de forskellige Twitter aktiefora for at finde ud af, hvilken der er den bedste mulighed for at købe Twitter aktier i dag. På den måde behøver du ikke at skifte fra det ene websted til det andet for at købe forskellige aktier.

Er Twitter aktier værd at købe i 2023?

Twitter aktien har nået et stærkt støtteniveau, der holder aktien over $60. Og indtil videre er der ikke udsigt til en vending af den positive tendens. Twitter rapporterede, at dets samlede årlige omsætning steg med 27,7 % til 1,29 mia. dollars.

Denne indtægt oversteg forventningerne, mens de aktive brugere, der kan tjene penge på, steg med 27 %. Twitter har vist sin stabilitet, når markedsvilkårene er udfordrende, og ledelsen forventer, at indtægterne fortsat vil stige.

Virksomheden meddelte også, at den vil have mindst 315 millioner brugere ved udgangen af 2023 og forventer at fordoble sin årlige indtjening inden denne dato. Når man ser på alle disse prognoser og resultater, kan man sige, at det er værd at købe Twitter-aktier i 2021.

Bedste Copytrading Platform

eToro DK
★★★★★
Minimum indbetaling 200 USD
Reguleret i Europa
Aktieudvalg Forex, Crypto, Aktier, Råvarer, ETF'er, Index
  • Køb aktier uden Kurtage

  • Copytrade og copy-portefølje funktion

  • Stil spørgsmål til eksperter

  • Stort udvalg af markeder

DK - NSBroker
★★★★★
Minimum indbetaling 250 USD
Reguleret i Europa
Aktieudvalg Aktier, Index, Crypto
  • Lave spreads og ingen gebyrer

  • Avanceret handelsplatform

  • Markedshandel i realtid

Konklusion

Twitter aktien er i øjeblikket vurderet til omkring 46,19 USD pr. aktie. Hvis du ønsker at sammenligne med andre virksomheder, der er noteret på børsen, har du:

Instagram-aktier er 341,16 USD pr. enhed værd. Det er et godt stykke over værdien af Twitter aktier. Facebook aktier har den samme værdi som Instagram aktier, da det er virksomheden, der ejer denne platform.

Spotify aktier er ca. 243,24 USD pr. enhed værd. Denne aktie ligger også et godt stykke over værdien af Twitter aktier.

Paypal aktier handles til 294,63 USD stykket. Ligesom de tidligere aktier er denne aktie vurderet et godt stykke over værdien af Twitter aktierne. Starbucks aktier er vurderet til 118,73 USD. Ligeledes ligger værdien af denne aktie et godt stykke over værdien af Twitter aktien.

Kursen på AMD aktien ligger i størrelsesordenen 85,89 dollar pr. enhed. Denne aktie ligger 39,7 point over værdien af Twitter aktier. Telefonica aktier handles til 4,30 USD pr. enhed. Denne aktie er 41.89 point under Twitter aktier.

5/5 - (2 votes)
Mette Nielsen
Latest posts by Mette Nielsen (see all)