læsetid

3 aktier, der kan gøre dig rigere i december

Please configure your Webix Feed Generator.

S&P 500 steg mere end 11% i november, det er den højeste rekord i november. Efter en så stærk måned og imponerende 2020 tilbagespring fra indeksets laveste marts, kan mange af de nemme penge fra det forventede økonomiske opsving i 2021 allerede være foretaget.

Bank of America opretholder en liste over de bedste aktievalg valgt af sit analytikerteam: US1-listen. Af de 37 aktier på listen er her de tre aktier, som investorer kan købe i december, der har den mest potentielle upside baseret på Bank of America’s målpriser.

Northrop Grumman Corporation (NYSE: NOC)

Northrop Grumman er en af ​​de største globale forsvarsvirksomheder. Aktien har været et stort marked bagud i 2020 og er 12,1% lavere end året før. Alligevel siger analytiker Ronald Epstein, at markedet ikke værdsætter virksomhedens “bedste i klassen” kombination af en stærk ordrereserve, indtjeningsvækstpotentiale og eksponering for højt prioriterede programmer.

Northrops gennemprøvede ledelsesteam, stabile pengestrømsgenerering og øget udbytte og tilbagekøb skulle føre til outperformance på markedet, da USA overgår til en ny administration, sagde analytikeren.

Bank of America’s kursmål på $ 455 repræsenterer ca. 33,4% opadgående.

Arch Capital Group Ltd. (NASDAQ: ACGL)

Arch Capital er et Bermuda baseret selskab, der leverer forsikring og genforsikring til virksomheder over hele verden.

Arch-aktier har også fået et stort 23,3% hit i 2020, men analytiker Joshua Shanker siger, at selskabets nylige kamp med sin pantforretning måske ikke er så slem, som det ser ud til ved første øjekast. Arch tvinges til at reservere sig mod tab i dette miljø, uanset om tabene i sidste ende resulterer i misligholdelse, siger analytikeren.

Efterhånden som markedsforholdene forbedres, kan Arch frigive mange af disse reserver, og Shanker siger, at han forventer, at det vil give virksomheden mulighed for at slå forventningerne til konsensusanalytikerens indtjening i de kommende år.

Bank of America’s kursmål på $ 48 repræsenterer ca. 31,5% opadgående.

Wix.Com Ltd (NASDAQ: WIX)

Wix.com driver en simpel platform, der giver brugerne mulighed for at designe og redigere deres egne hjemmesider.

I modsætning til de to andre nævnte aktier er Wix aktier allerede steget med 108% år til dato i 2020 – men analytikeren Nat Schindler forventer, at momentum fortsætter på kort sigt.

Schindler har sammenlignet Wix med TurboTax i sin evne til at give enkeltpersoner og små virksomheder mulighed for at gøre webstedsdesign til et “gør-det-selv” -foretagende.

Efterhånden som flere og flere virksomheder går online, siger Schindler, at Wix skal producere hurtigere omsætningsvækst, stabil indtjeningsstrøm og voksende margener.

Bank of America’s kursmål på $ 350 repræsenterer ca. 26,6% opadgående.

Please configure your Webix Feed Generator.
Bedøm
Mette Nielsen
Latest posts by Mette Nielsen (see all)