Om Webinvestor

I dag er det blevet meget populært at handle aktier online, det er nemt at foretage sine handler via de mange handelsplatforme. Der er dog mange, der ikke har den nødvendige viden om aktiehandel online. Aktiemarkedet kan være en jungle at overskue på egen hånd, derfor har vi besluttet at sammensætte en hjemmeside, hvor du kan læse om en række aktier, aktieindex, cryptovaluta mv.

Vi vil med dette website gøre din investerings oplevelse, så nem som muligt for dig. Det skal være nemt at navigere i de mange aktie muligheder. Vi bestræber os på, at give dig så præcise råd og informationer omkring investeringer som muligt.

Hvem er Webinvestor?

Webinvestor ejes og drives af Webix ApS, vi har hovedkontor i Hadsten. Vores mission er ganske enkel, vi ønsker at levere de bedste informationer og guides, så brugerne hurtigt og enkelt kan matche de bedste og mest relevante investeringer eller services online.

Vi er reklamefinansieret

Her på Webinvestor bestræber vi os altid på, at vise brugerne et bredt og opdateret udvalg af produkter indenfor investering.

Webinvestor.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der omtales på websitet. Det betyder at vi modtager kommision for at henvise kunder til disse platforme.

Webinvestor er udelukkende en oplysningstjeneste og tilbyder derfor kun produkter via vores samarbejdspartnere.

Ansvarsfraskrivelse

Ethvert brug af oplysninger på dette website – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden er på egen risiko. Webinvestor.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en bruger uanset måde anvender den information, som præsenteres her. Al investering er spekulativ og indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast.

Indholdet på dette website har et uddannelsesmæssigt sigte og skal ikke betragtes som investeringsråd.

Handel med eksempelvis kryptovalutaer kan fluktuere kraftigt i pris og er ikke egnede for alle. Handel med kryptovalutaer er ikke omfattet af EU-regulering. Din kapital er i fare.

Helt generelt er gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af høj gearing. Mellem 74-89% af private investorer taber penge, når de handler CFD’er. Du skal overveje, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i alle artikler. Det er altid op til brugeren at ajourføre sig, også om kryptovalutaer såsom Ripple, Ethereum, Bitcoin etc.

Du kan altid kontakte os med spørgsmål, klik her.

CSR profil

Hos Webix Aps bestræber vi os på at drive forretning, hvor der tages hensyn til miljø, sociale forhold og økonomi, herunder kan du se et udvalg af tiltag vi støtter.

plastiknejtak