læsetid

Pepsi aktie

Du ved sikkert, at Pepsi, eller rettere PepsiCo, er en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion, markedsføring og distribution af drikkevarer og andre produkter. Men når det drejer sig om at investere i Pepsi aktier, skal du gå længere og lære virksomheden at kende i dybden.

Derfor finder du i denne artikel alle de oplysninger, du har brug for for at få succes med at investere i Pepsi Cola aktier.

Du skal selvfølge vide, at selv om selskabet står over for meget stærke konkurrenter, er dets aktier meget attraktive, en virkelig stabil virksomhed.

Desuden er det en fordel for virksomheden, at dens produktsortiment rækker ud over sodavand, den dækker andre markeder, som konkurrenterne ikke gør.

Generelle oplysninger om PepsiCo

PepsiCo er en multinational virksomhed med hovedsæde i USA, som blev grundlagt i 1965 som følge af fusionen mellem Pepsi Cola Company og Frito Lay.

I dag anses det for at være verdens næststørste fødevare- og drikkevarevirksomhed efter Coca Cola.

Virksomheden er til stede i mere end 200 lande rundt om i verden, hvor den kan tilbyde regionalt tilpassede produkter. En stor del af virksomhedens årlige omsætning produceres dog i hjemlandet med 57 %.

Dens tilstedeværelse på det internationale marked er naturligvis en selvfølge, ellers ville den ikke være så kendt. Det dækker kun 30 % af alle virksomhedens snack- og drikkevareprodukter.

Det er klart, at det vigtigste produkt er den drik, der bærer dets navn, men en stor del af dets succes skyldes også produkter som Doritos.

Når det er sagt, er nogle af deres mest populære drikkevarer: Lipton, Gatorade, 7 Up, Mirinda og Tropicana. Og til snacks eller mad er der bl.a. Ruffles, Lay’s, Cheetos og Doritos.

Hvad koster Pepsi aktier?

Pepsi Cola aktier er noteret på NASDAQ, som er den næststørste børs i USA. Den har været noteret der siden 2017, da den tidligere var noteret på NYSE.

Hvis du spekulerer på, hvor meget Pepsi aktier koster, skal du vide, at de i skrivende stund er 170,47 USD værd.

Værdien af Pepsi aktien er faldet en smule, men i betragtning af virksomhedens resultater er det altid en god investeringsmulighed. Mens dens markedsværdi er 235,705 milliarder dollars.

Hvordan køber man i Pepsi aktier?

Hvis du er interesseret i at købe Pepsi aktier, kan du gøre det hos en af de førende børsmæglere. De mest populære af disse mæglere er: eToro, Capex og Plus500.

Nu hvor du allerede kender prisen på pepsi aktier, kan du vælge en af ovennævnte investeringsplatforme, og registrere dig ved at udfylde formularen med personlige oplysninger, derefter foretage en indbetaling på platformen svarende til det du ønsker at investere.

Derefter kan du købe aktier eller handle CFD’er, som er to af de mest almindelige måder at eje Pepsi aktier på.

  • Aktie køb: I dette tilfælde køber du en aktie i virksomheden og bliver aktionær. Dette er en af de letteste måder at eje aktier.
  • CFD handel: Dette er den ideelle mulighed for dem, der ønsker at handle med Pepsi aktier. Det drejer sig om at udnytte markedsbevægelser til at tjene udbytte af Pepsico aktier.

Fordele ved Pepsi aktier

En virksomhed som PepsiCo har utvivlsomt mange fordele, der gør prisen på Pepsi aktier til det, den er i dag.

Et mærke, der er etableret nationalt og internationalt i drikkevareindustrien. Dens farver og andre kendetegn er let genkendelige ved et enkelt blik.

En af årsagerne til PepsiCo’s success er også mangfoldigheden af dets produktsortiment. Det er ikke kun i drikkevarer, men også i mad.

Virksomhedens størrelse gør det også til en god idé at investere uanset prisen på Pepsi aktien. Vi taler om mere end 200 lande og hundredtusindvis af medarbejdere.

På samme tid er det en meget velsmurt maskine, der aldrig har forsyningsproblemer, og som aldrig giver konkurrenterne en chance. Dette forstærkes af fremragende markedsføringskampagner.

Ulemper ved Pepsi aktier

Selskabets største ulempe, som kan skabe tvivl om prisen på Pepsi aktier, er uden tvivl, at dets største konkurrent er en global gigant. Vi taler om Coca Cola.

Dette tvinger selskabet til at gøre en stor indsats for ikke at tabe terræn på markedet, og det resulterer i et fald i PepsiCo NASDAQ aktierne.

PepsiCo har dog vigtige allierede som Microsoft, Starbucks, NBA, Champions League, Fila, JetBlue, Global Citizen m.fl.

Bedste Copytrading Platform

Please configure your Webix Feed Generator.
Bedøm
Mette Nielsen
Latest posts by Mette Nielsen (see all)