Dette er sponsoreret indhold fra KreditNU, publiceret 30/12/2022.

Få råd til det du drømmer om

Går du og drømmer om et liv uden økonomi problemer? Så kan det være du skal læse med her. Vi går nemlig alle sammen med nogle drømme i livet – nogle er dog lettere at få til at gå i opfyldelse end andre.

Hvis du står i en akut situation, hvor du har brug for penge, så kan du ansøge om at låne penge. Lån 4000 nemt og hurtigt hos en online låneudbyder allerede i dag, og få dækket dit behov. KreditNU er en online låneudbyder, som udsteder lån helt op til 25.000 kr. til en debitorrente på 0%.

Hvis du derimod ikke står i en akut situation, men ønsker at spare op til noget på sigt eller bare at få dine penge til at vokse, så kan det være, du skal overveje at investere dine penge i stedet for.

Hvorfor investere sine penge?

Måske har du hørt ordene ”få pengene til at arbejde for dig” før. Når man investerer, så er det lige præcis det man gør. Man sender penge ud for at vokse sig større. De fleste der begynder med investering, starter som regel med at købe aktier, da det ikke er så svært at komme i gang med.

Dog skal du have en viden om hvilke aktier der er gode at investere i, for ikke at tabe penge på det – hvilket også er nemt at gøre.

Jo tidligere du begynder med investering, jo større potentiale har dine penge til at vokse sig store.

Før du begynder på aktiehandel, er det vigtigt at du forstår hvordan hele aktiemarkedet fungerer, samt hvilke aktier du skal købe, for at få et overskud og få sine penge til at vokse. Der er ingen grænse for, hvor mange penge du kan tjene med investering. Dog skal det siges, at det ikke er alle der investerer penge, som tjener på det.

Risikoen ved at investere penge

Du løber altid en risiko når du investerer, lige meget hvad du investerer i, da du har en chance for at miste dem igen. Virksomheder og banker kan f.eks. gå konkurs og lån kan misligholdes. Du kan dog mindske risikoen en smule ved at investere i mange aktier i stedet for få. Derudover er risikoen for at tabe penge på lang sigt også langt mindre end på kort sigt.

Hvad kan du investere i?

Du kan f.eks. investere i aktier, crowdlending, kryptovaluta, obligationer og ejendomme. Det anbefales dog, at du starter med at investere i aktier, da der ikke er nogen store barrierer, og det er noget alle kan lære, da der er meget information om det på internettet. Lige meget hvad du ønsker at investere i, anbefales det at du sætter dig ind i tingene først – og læser grundigt op på fordele og ulemper, så risikoen for at du mister penge mindskes.