læsetid

Ethereum Classic

Ethreum classic (ETC) bør ikke forveksles med Ethereum (ETH). Selv om de starter fra det samme udgangspunkt, er de to forskellige kryptovalutaer. Dette er det første, du bør overveje, hvis du vil finde ud af prisen på denne krypto.

Men hvad er Ethereum Classic prisen, hvad er dens nuværende pris, og hvordan ser dens fremtid ud, alle disse svar og mere er beskrevet herunder. Når du har læst dette, vil du være klar til at foretage investeringen, hvis du ønsker det.

[lwptoc]

Hvad er Ethereum Classic?

Den blev “født” som en division eller “afhopper” af Ethereum (ETH), den næststørste kryptovaluta i verden ifølge CoinMarketCap, og har derfor de samme udviklere: Vitalik Buterin og Gavin Wood.

Den blev lanceret i 2016 med den funktion at fungere som et smartkontraktnetværk med mulighed for at være vært for og støtte decentrale apps, også kendt som DApps.

ETC er altid gået en helt anden vej end Ethereum, ikke mindst fordi den har sin egen native token. Det er noget, som man kan se ved ét hurtigt øjekast når man sammenligner deres beskrivelser.

Dens eksistensberettigelse er måske ret besynderlig: den blev oprettet med det formål at beskytte eller sikre sikkerheden i Ethereums blockchain efter at have været udsat for et større hackerangreb mindre end et år efter dens lancering.

Alligevel har ETC-netværket selv været udsat for flere angreb, som har været i stand til at bryde blockchainens sikkerhed.

På nuværende tidspunkt har Ethereum Classic stadig ikke vendt blockchainen. I den forstand understreger skaberne, at der ikke er noget officielt team bag kryptovalutaen, og at alle i fællesskabet kan deltage.

Ethereum Classic pris i dag

Ethereum Classic er dollarprisen i dag, ifølge CoinMarketCap, er $23.90 USD, hvilket er ret langt fra ETH prisen. I de sidste 24 timer har den akkumuleret en handelsvolumen på $330.792.851 USD.

Mens Ethereum Classic Euro prisen er 24.23 EUR, hvilket svarer til en stigning på +0.05, hvilket svarer til 0.21 %.

Med disse data er ETC i løbet af 24 timer steget $0.8027, hvilket vil være 3.49 % i forhold til den foregående dag.

Ethereum. Classic prisen har en markedsværdi på $3,284,792,072,072 USD og er nummer 23 på listen over de vigtigste kryptovalutaer, ifølge CoinMarketCap.

Ethereum Classic historisk set

Kryptovalutaindustrien oplever et bear marked og det fremgår tydeligt af prisen på ETC.

Den oplevede sit bedste øjeblik i midten af 2021, da den i maj gik fra at være 44,9 $ til 133,68 $ værd. Det var et ganske betydeligt spring, der markerede dens ATH.

Siden da har prisen været svingende mellem 70 og 30 dollars.

Ethereum Classic fremtidig pris

Vi kender allerede den historiske og nuværende pris på ETC, men hvad er Ethereum Classic prisforudsigelserne ifølge eksperterne?

Under hensyntagen til forskellige faktorer angiver forskellige analytikere, at prisen på denne kryptovaluta ikke vil være særlig gunstig i mere end 5 år.

I teorien starter den som en kryptovaluta, som det kun er et spørgsmål om tid, før den ikke længere er brugbar. Den har ikke kapacitet til at indhente, eller overgå Bitcoin eller dens søster ETH.

Kun de, der er dedikerede til handel, kan drage fordel af det ved at fokusere på markedsbevægelser.

Hvor kan jeg købe ETC?

ETC, token token for Ethereum Classic, er en kryptovaluta, der kan købes, handles og sælges på verdens førende kryptovalutaplatforme.

Når det er sagt, kan du købe ETC på websteder som f.eks:

  • Binance
  • BTCEX
  • Bitrue
  • Deepcoin

Du kan åbne en konto på en af disse platforme og opsætte kontoen med den betalingsmetode, du ønsker. Derefter køber du det antal ETC, du ønsker.

Du kan opbevare dine kryptovalutaer i platformens egen wallet, sende dem til specialiserede wallets eller, for ekstra sikkerhed, i offline wallets (USB).

FAQ

FAQ: Ethereum Classic

Hvor meget vil Ethereum være værd i 2025?

Det anslås, at prisen på Ethereum Classicc i 2025 vil være 47 amerikanske dollars. Det er langt fra den pris, som den nåede op på i 2021.

Hvad sker der med Ethereum Classic?

ETC har siden 2021, ligesom mange andre kryptovalutaer, oplevet betydelige prisfald, hvilket har skabt tvivl blandt investorerne.

Hvor meget er 1 Ethereum (ETH) mønt?

Den nuværende pris på Ethereum (ETH) er $1,331.69 US dollars, næst efter Bitcoin i værdi.

Er ETC værd at købe?

I betragtning af den tekniske og fundamentale analyse er ETC en kryptovaluta, som ikke har mange år tilbage at leve i. Inden for mindre end 5 år vil den med stor sandsynlighed miste sin værdi.

5/5 - (2 votes)
Mette Nielsen
Latest posts by Mette Nielsen (see all)